.



Offline from reality

Hi hi


Ilhan liten och färsk

Så här söt och charmig var jag när jag var liten. Vad fan hände? Kolla vilken gullig liten kroppsbyggnad jag hade. Man vill fan bara äta upp mig.

På den här tiden hade jag inga problem. Jag bara kröp omkring i hemmet, åt krukväxter och lekte med min gigantiska uppblåsbara Coca-Cola flaska (kanske därför jag älskar drycken än idag). De enda brudarna jag behövde bry mig om var dåtidens MILF:s som studsade runt i teverutan och gjorde gymnastiska övningar. Ryktet säger att jag stod fastklistrad mot skärmen varje dag, samma tid då det sändes. Så alla ni som misstänkt eller misstänker att jag är bög kan skrota sina teorier. Det finns tidiga motbevis!

Kram
En nostalgisk Ilhan

:)



En saga med slott för aktad kung, där riddaren är stilig, djärv och ung.

Hörs

Tja!

Har hittills haft en riktigt skön dag. Jag funderar på att vaxa benen. Jag har jävligt schyssta ben men för mycket hår som pryder dom enligt min mening, ha ha. Frågan är om jag skall köra vaxning, rakning eller hårborttagningsmedel?

Pallar inte få ont eller skäggväxt på benen så det lutar åt det sistnämnda. Jag kommer få manliga chickenlegs, YEAH!



framtida chickenlegs?

Hörs
Ilhan

OMGZ

Idag gick jag på AIK matchen på Ullevi med Emilio och Goran. Äckel-GAIS vann ta mig fan med 3-1. Gnaget har nu två poäng på tre matcher. De sålde för många spelare från fjolårets trupp och har värvat för tunnt, verkar det som. Jag satt typ 10-15 meter ifrån Allsvenskans guldprins Martin Mutumba (fast egentligen är han helsvart)! "Kom igen Martin!", skrek jag som om han vore min broder.

Han är lätt skönast i Allsvenskan. Kolla bara på hans intervju efter guldmatchen på Ullevi (ja, jag var där):


Eller när han sa så här:


Efter matchen stack vi till centralen en stund för att kolla på inport och export brudarna idag. Några spelmaskiner matades också, ha ha. Som avslut på kvällen satte jag och Emilio oss på Burger King för att catcha upp, har inte träffat sköningen på ett tag.


Goran och Emilio


Emilio och jag var ON PHIRE (fire) på högstadiebalen


Hörs
Ilhan


Hej

Det har varit en hektisk helg så jag har inte kunnat uppdatera. Helg efter helg har jag bett om ursäkt för det men eftersom jag tycker det är patetiskt att be om ursäkt för något som man sedan gör om, så tänker jag inte göra det denna gången.

Åkte till Helsingborg för att spela mot HIF i lördags. Fick snopp av ett gäng smala, långhåriga fjortisskånepojkar med 4-1. Nåväl, det var gott med McDonald's på hemvägen i alla fall. Även om vi blev förkrossade av att de inte sålde Frölundamålet där borta (konstigt?).

Tycker för övrigt att Helsingborgs logo ser jävligt billig ut. Känns som en i klass med sådana jag brukade göra på Photoshop som P-12:a (Pojke, 12 år).



However, här sitter jag och skriver med ett antal timmar back i sömn. Var på McDonald's förut ikväll med en budget av två tjugokronorssedlar. Blev jävligt irriterad när stjärtpojken i kassan ville ha tre kronor för vatten. Så jävla judigt! Fast McDonald's ägs ju som så mycket annat av judar så det är väl vad han har lärt sig.

Tror för övrigt inte att pengarna som samlas in vid kassorna i små myntboxar går till fattiga barn, utan till judiska familjer runt om i världen. Hörs.


Mvh
Ilhan

Lejonkungen 2

Laddade ned Lejonkungen II Simba´s Pride tidigare idag, för gamla goda tiders skull. Jag har sedan min barndom älskat den rullen som jag för övrigt tycker är den bästa Disneyfilmen som någonsin gjorts. Lagade mat åt mig själv, pommes frites och hamburgare, som jag åt samtidigt som jag kollade på Lejonkungen. Jag är så mysig!


Helt grym

Denna låten blev jag så där härligt skrämd av när jag var liten. Gillade den men blev samtidigt lite smårädd av den. Zira är livsfarlig och Kovu påminner om mig själv faktiskt.


Nu skall jag iväg och träna fotboll. Ciao!


Mvh
Ille Pille

Bilder

Vi vann med 2-0 över Fässbergs IF. Jag orkar dessvärre inte skriva matchrapport och betyg. Här har ni i alla fall lite bilder som visar hur vi laddade inför matchen (ostressade).


Jesper Brandt #23


Jesper Brandt


Björn, Pelle, Giovanni och Afif


Niklas Andersson a.k.a. Anne-li


Fredrik "Myggan" Karlberg


"Myggan" och Ali "Blicken" Atay


Max Hulth och "Myggan"


Jag och min sköna häck


Paparazzi älskade smygfota


Ilhansisco #26


Ännu ett smygfotografi.. jag platsar fan på catwalken!


Nicke "Anne-Li" Andersson och Jesper "JB" Brandt


Ali "Barney" Atay (tvek)


Max, Niklas och Jeppman




Och så här återhämtar jag mig efter en match. Kolla på Andra Avenyn med en underbar kycklingrulle, pizza och ett glas alkoholfri cider (tvek, klart att det är en 7,5%:are).


Observera att min mobil lyser pga inkommande SMS :)


Gott!


Kram
Ilhansisco

8 års väntan äntligen över

Tja!

Nu är jag hemma efter en historisk kväll på jobbet (fotbollsplanen). När jag stegade in i omklädningsrummet såg jag den hänga där, helt orörd och fläckfri. Den bara väntade på att få bli tagen av mig, hårt och bestämt. Det var en förening full av kärlek och lycka.

Vad jag talar om är min matchtröja. Jag har sedan ung ålder älskat nummer 26. Men lagen jag har spelat i (IF Warta och IFK Göteborg) har aldrig haft matchtröjan med det numret, förrän idag.

Jag föll för nummer 26 för att en känd turkisk spelare vid namn Ilhan Mansiz spelade i mitt turkiska favoritlag Besiktas såväl som i det turkiska landslaget. Han var helt grym och hade samma namn som mig, vilket jag såg jag som ett tecken. Jag var och är fortfarande wanna-be honom.


Så vackert.

Denne Ilhan Mansiz gjorde en väldigt speciell fint i VM-semifinalen 2002 mot Brasiliens Roberto Carlos. Den har jag tränat på då och då ända sedan jag såg den. Idag gjorde jag den för första gången på match. Sagolikt nog satt den perfekt.

Alltså fick jag till slut mitt älskade nummer och gjorde för första gången på åtta år konstnumret som jag så länge övat på. Hur meant-to-be är inte det?

Här har ni den:


Magiskt..


Ilhan Gönel #26


Mvh
Ilhan "Mansiz" Gönel #26

Varför alla män har en linjal på sitt nattduksbord

Till alla er som alltid undrat varför killar har mätinstrument (t.ex linjal) på sina nattygsbord, här har ni svaret. Det är för att mäta sin utrustning såklart. För att kolla vad man har för förutsättningar att göra ett bra jobb, helt enkelt. Det är inget konstigt med det. No big deal at all.

Till alla präktiga, stjärtiga och så kallade "män" som påstår att de aldrig gjort det vill jag bara säga att det är patetiskt att förneka det. Antingen så skäms ni över att ni gjort det (fast det egentligen inte finns något att skämmas över) eller så har ni gjort det och har anledning att skämmas över resultatet (bara för mig att beklaga i så fall).

Finns även en del som säger "Jag har inte tänkt på det", men det är ju BS (Bullshit) så det skriker om det. Det är klart som fan att ni har tänkt på det, alla tänker på det. Om man inte tänker på det betyder det att man inte är intresserad av sin manlighet och då är man tragisk i slutändan ändå.

Så grabbar, sluta förneka det och bevisa att ni är män!


Här ser ni klart och tydligt linjalen på mitt nattygsbord. No big deal, really.

Om ni undrar varför jag inte skriver resultatet av mina mätningar så är det för att jag inte gillar att skryta. Nu skall jag spela match och skaka Frejaplan med min existens och uppenbarelse. Hörs!


Over N' Out
Ilhansisco

Så skön..



"Endless Love" är tydligen en riktig killer. Gillar att han satt en punk efter "riktig".

När jag kom hem idag efter träningen så hängde det en lapp på min datorskärm. Fan vad skön han är, min farsa! När vi sedan snackade så sa han "Tänk att ha en tjej hemma, en flaska vin och sätta på den låten. Den bruden finns inte som motstår det".

Visa ord från en rutinerad man. Tack pappa! Jag skall bevara ditt råd väldigt väl.

Lionel Richie & Diana Ross - Endless Love:


Jag känner att jag måste testa min faders hypotes. Tror jag vet vem jag vill ha som min försökskanin :)

Over N' Out
Blåbärspojken

16 år



Så här såg min farsa ut när han var sexton år. Fan vilken musche alltså. Antar att stekarna såg ut så här på den tiden. Till skillnad från mig hade han astjockt hår när han var yngre, säger han. På bilden ser han ut att ha afro så det stämmer nog. Har även en gammal afrokam här hemma, så bevisen är tydliga.

Legenden säger att farsan köpte ut på systembolaget åt alla på sin skola som 16-åring. Det har minst sagt varit tungt för mig som hans son att leva upp till, men jag tycker ändå att jag har lyckats. Med eller utan mustasch.

Mvh
Nahli Lenög

Spartacus: Blood and Sand

För er som inte vet är jag en riktig serieslukare. Jag har älskat att se på serier ända sedan jag var liten, och har alltid några serier som jag följer. En av de serier som jag laddar ned och följer varje vecka är Spartacus: Blood and Sand.

Jag har alltid älskat allt som har med forntida Romarriket att göra. Och denna serien ger mig en skön dos av allt vad det innebär. Påminner lite om serien Rome, men är ändå inte samma. Här har ni trailern:



Kärleksscenerna som jag tycker är så viktigt är jävligt bra. Spartacus fru Sura är sjukt het. Vissa av specialeffekterna ger en känsla av TV-spel, tyvärr. En skådespelare som folk kanske känner igen är Lucy Lawless som spelade Xena i serien med samma namn.


Lucy Lawless i "Xena: Warrior Princess".

Nu skall jag titta på det nya avsnittet av Spartacus.

Hörs
Ilhan

Misslyck

Så här illa gick det när jag skulle spela ängel och diska så att farsan slapp göra det. Fan vad misslyckat! Jag gillar att diska. Först började det med att jag bara sa så för att Lucas Scott i One Tree Hill (bästaste serien) gillade att diska. Sedan började jag diska, och nu gillar jag att göra det. Det rensar mina tankar, precis som Lucas sa.

Låter jag för stjärtig nu? Ja, det gör jag nog.


Förlåt :(


Mvh
Ilhan

Söndag

Efter min match igår så släpptes jag av på torget där jag tänkte tippa, fast det sket jag i och gick istället ned till krogen där jag beställde en kebabpizza med pommes på (rågott). När servitrisen sedan ville ha betalt började jag rota i vad som visade sig vara mina pengarlösa fickor. Jag blev väldigt förvånad och insåg att jag hade blivit hustlad. Då kom jag på att flera killar i laget blev av med sina värdesaker under matchen. Jag som trodde att jag hade klarat mig. Karan (King K) var snäll och lånade mig pengar till pizzan.

Matchen spelades på Kvibergs konstgräsplan där dom har kodlås på omklädningsrummen, jävligt retarderat om ni frågar mig. Misstänker att vi råkade ut för rutinerade hustlerz som kunde koden till omklädningsrummet, tog allt de kunde hitta och stack till Kvibergs marknad 300 meter bort och sålde allt. Man blir fan trött när sådant händer alltså.

However, efter att ha varit på krogen gick vi en sväng till Rasin och kollade på Milan matchen (Milan är skit). Därefter var det än en gång dags att pallra sig ned till Wartagården för att se Färjenäs spela träningsmatch, denna gången inte endast med Ricardo i laget utan även Uffe och Labbe. Den sistnämnda fick spela från start och gjorde det ruskigt bra (stod för två mål). Ricardo kom in i halvlek och lekte lite lattjo lajban, stjärna som han är. Uffe kom in i slutet och gjorde en godkänd insats.

En fråga alla ställde sig var varför Ricardo valde att springa ut mot hörnflaggan när han kom fri mot mål. Hans motivering löd "Jag ville göra det snyggt!". En sak som ni dock skall ha klart för er är att det inte blev något mål för Ricky. Ha ha, höörs!

Betyg:
Labbe 4/5
Uffe 2,5/5
Ricky 1/5


Efter matchen åkte jag och några vänner för att äta, och därefter hem till mig för att mysa (eller säger man myste?).


Ramlösa Blåbär, en hyllning till mig. Riktigt god faktiskt. Ni kan köpa den när ni behöver er dagliga dos av mig och jag inte skrivit något nytt blogginlägg.


Kram
Ilhan


Gårdagens match = skak av ilhansisco

Hej! Som ni har märkt är jag väldigt dålig på att uppdatera under helgerna. Det ber jag om ursäkt för. Igår hade jag match mot Falköping som verkligen inte var bra. Dom vägrade ha något passningsspel utan föredrog att tjonga och löpa. Vi skakade dom rätt rejält och tog en komfortabel 4-0 seger.


Björn i närkamp med en billig Falköpingspelare.

1-0: Björn rycker förbi sin råsega markering på kanten och spelar den snettinåtbakåt till mig som tar emot med vänsterfoten och trycker in den i bortre hörnet med högerbössan, easy mode. Fint Henry-ryck av Björn!
2-0 Allan gör mål på volley från straffområdslinjen.
3-0 Emil spelar ut den till Haval som slår ett underbart inlägg som jag kyligt hänger upp i krysset med högerfoten på volley. Minns applåderna och visslingarna från publiken, kul att man kan bjuda på lite delikatesser.
4-0 Haval bössar in den i bortre hörnet från rätt långt håll.


Jesper, Max och JAG.

Spelarbetyg 1-10. (1=spikdålig medan 10=skakman/showman/kung)

Fredrik Widfeldt, Målvakt - 6 (Svårbedömd då han knappt hade något att göra. Fin räddning på mållinjen)
Tobias Bratt, Mittback - 7 (Backlinjen sattes knappt på prov men Bratten var stabil som vanligt)
Nikola Zivanovic, Mittback - 7 (Gjorde sitt)
Jesper Brandt, Högerback - 7 (Spelade jävligt bra, sitt onyktra tillstånd till trots)
Ali "Blicken" Atay, Positionshora - 6,5 (Fortsätter att leva upp till uttrycket positionshora. Fick spela vänsterback och gjorde det faktiskt bra)
Max "Sidleds-Danne" Hulth, Defensiv Mittfältare - 7 (Hade fint samarbete med mig som matade honom med bollar så att han kunde komma rättvänd, har även börjat spela framåt vilket är grymt kul att se ÄNTLIGEN)
Allan Mohideen, Defensiv Mittfältare - 5,5 (Passade mig för lite och blev utvisad för osportsligt uppträdande)
Haval Mahdi, Vänstermittfältare - 7,5 (Bra)
Emil Calizaya, Högermittfältare - 7,5 (Snabb och bollkär, typiskt latinamerikaner. Kunde släppt bollen lite tidigare i vissa situationer men var ändå bra)
Ilhan Totti Gönel, Släpande Anfallare (Trequartista) - 8,5 (Frälste släktens efternamn till publikens stora glädje med två vackra mål. Hade även ett bicicletaförsök)
Björn Linde, Anfallare - 7,5 (Kvick)
Fredrik Karlberg, Högermittfältare - 7 (Gjorde sitt, slog inlägget till mitt bissaförsök)
Afif Khan, Vänsterback - 6,5 (Friskt inhopp, var väldigt offensiv)
Johan "Jöns" Jönsson, Högerback - 6,5 (Friskt inhopp)
Pelle Arbiv, Mittfältare - 6,5 (Friskt inhopp)


Så här myser man om man är avbytare (observera att bilden är gammal och att jag var bänkad för att jag precis hade kommit tillbaka från skada).


Höörs
Ilhansisco

Godnatt

Nu är jag jävlig trött. Imorgon har jag match, tidigt. Tveksamt om jag kommer showa imorgon alltså. Inte säker på vad jag skall göra efter matchen. Jag hatar verkligen Söndagsångesten. Att veta att ännu en vecka av oändligt, meningslöst skrivande väntar innan nästa helg gör mig TPL (trött på livet).

Nu skall jag röra mig mot sängen. Godnatt på er!


Mvh
Ilhan

Poppis


Detta är skrivet på stora delar av min skola. Misslyckat hjärta men det är tanken som räknas.

Har som väntat börjat få fanboys. Det känns jävligt bra skall ni ha klart för er! Idag när jag var i skolan satte jag mig vid en bänk där jag fann det ni kan se på bilden. Nice!

Tack!

Hörs!

Over N' Out
Blåbärspojken

Sup?

ZUP LOVES?

Idag är det Fredag och jag skall snart till skolan (historielektion). Vad som händer ikväll är ännu ovisst, men vi hoppas såklart på det bästa. Snart skall jag fixa kameraladdare till min Canon Ixus 100 IS, och då kommer ni få smaka på mer bilder från min vardag. Senast jag började gå runt med en kamera i fickan slutade det med att jag råkade mörda den genom att tappa den i ett stengolv. Blev åtalad för det men slingrade mig helskinnad ur det genom att flörta med domaren. Denna gången vill jag inte behöva förlita mig på min billiga charm!


Förvänta er dock inga;

* Spegelbilder
* Solo-pose-bilder på mig
* Nakenbilder
* "WOW KOLLA MINA MAGMUSKLER"-bilder
* "Åh, kolla vad snygg jag är"-bilder

* "Dagens outfit"



Canon IXUS 100 IS.


Over N' Out
Ilhansisco

Deså



Sanningen är en sällsynt rätt,
kommer den på bordet kan ingen smälta den.

För många pizzor i min kropp

Igår åt jag tre pizzor. En på lunchen i skolan, en när jag kom hem och en på krogen senare på kvällen. Jag kan säga att jag känner det i kroppen idag. Segt och slött känns det. Jag har helt enkelt för många pizzor i min kropp.

Men jag hade aldrig tackat nej till en till pizza nu!


Kebabpizza + bira = win


aa höörs
Ilhansisco


"ha ha"

"Varför skriver du 'ha ha ha' och inte 'hahaha'?", är en fråga jag ofta får.

Det gör jag av ett antal olika anledningar:
1. Jag gillar att vara originell och utmärkande.
2. Det är mer vuxet (vuxna amatörer som använder datorer skriver 'ha ha').
3. Jag leker vuxen.
4. Jag leker mogen.
5. Det känns som att det är 'min grej', som så mycket annat (t.ex att skriva med stora bokstäver i SMS).
6. Det är snyggare.
7. Brudar tycker ofta det är sött (efterblivet, men ändå gulligt).


För övrigt så förstår jag inte varför man skriver "haha" när man skrattar. Det låter inte ens likt ett skratt när man läser det högt. Vem fan kom på det?


EDIT: Jo, det låter faktiskt som ett skratt. MY BAD!

Mvh
Ilhansisco


abdullah-boy

Surfade runt lite på min gamla dammiga bilddagbok och hittade slumpvis den här misslyckade grabben, "abdullah-boy". Fy fan vilken tragisk jävel! Tycker så synd om hans föräldrar, de kan inte vara nöjda med vad de skapat.

Vart fan är världen påväg? Han verkar vara ungefär lika gammal som jag var när jag var blåbärspojk, som jag tidigare skrivit om. Jag hade på mig keps och ett brett leende, han har discoturk-frisyr och tar kort i spegeln. Jag gjorde fina romantiska gester som att sjunga för min käresta, medan han är en attention-whore som skriver "fin/ful?" eller "skriv ett <3 om du tycker jag är fin" under sina pinsamma bilder.

Är det en sorglig utveckling eller var det bara jag som var ett guldkorn på en strand som barn?


jag när jag var blåbärspojk.



Se upp för abdullah-boy!


"ABDULLAH-BOY"


"THE-BEST-BOII"



Tragiskt!


Höörs
Ilhan

Förlorat min oskuld

Jag pallrade mig ned till krogen, beställde en stor stark och en kebabpizza (FUCK capricciosa). Just då kände jag att mitt humör var på topp. Sedan lämnade jag min sletna jacka vid min plats, studsade glatt iväg mot spelmaskinerna utan att känna mig det minsta olaglig, för att sedan bli bortkörd därifrån då jag inte haft tiid att fixa legitimation. Fan vad billig jag kände mig! Kan dra en parallel mellan det och att ha byxorna nere och få diss genom att hon (eller han) säger; "Kom just på att jag har tvätt hemma. HÖÖRS!". Ungefär så misslyckat kändes det.

Försökte förgäves samla mitt sargade självförtroende genom att hetsigt tröstäta min pizza. När sedan en av grabbarna slängde fram en snusdosa tog jag beslutet att förlora min snusoskuld. Det var som med allt annat, torrt och smaklöst.


Prilldosa

De måste undrat vad fan jag höll på med. Misstänker att jag är en präktig liten stjärtpojke i deras ögon. En rolig konversation som fick mina mungipor att röra på sig uppåt var den mellan Serdar, Rasin och Karan.

Serdar: Hur är det att jobba på dagis då, Rasin?
Rasin: Inte så mycket att göra, man blir lätt uttråkad.
Karan: Har du hittat några talanger, då?

Efter första halvleken tog jag på mig jackan och ställde mig upp. "Vart skall du?", regnade in från alla möjliga håll och kanter. "Har en dam som väntar på mig", svarade jag. På de efterföljande frågorna svarade jag med glimten i ögat; "A gentleman never tells.."

Mvh
Ilhan "Mr Bad Romance
" Gönel

Krog/Bögkväll

Skall nu ned till torget för att träffa grabbarna. Folk är oense så vi ska bestämma där om vi skall till krogen eller hem till Uffe och ha bögkväll. Barcelona spelar mot Stuttgart, och alla hoppas på skräll såklart. Trött på mediahajpade skitlag!


Blir det krogen och en stor stark?

Kram
Ilhan

Vanlig ostressad dag i skolan

Imorse hade jag "läxprov" och trots att jag började plugga på spårvagnen till skolan nailade jag ändå allt, typ. Det kändes så i alla fall. Fan vilken naturbegåvning jag är ändå, som hade såpass mycket fingertoppskänsla att jag efter första spårvagnsturen där jag pluggade (byter spårvagn vid Brunnsparken), bestämde mig för att sova på andra vagnen för att vara så utvilad som möjligt när jag kom fram till skolan. Det visade sig vara ett genialiskt drag!

Vi har fått en rätt ögonvänlig historielärarinna, det gillar jag. Alla vet hur mycket jag älskar att äta med ögonen. Något som är förvånande är att de flesta stjärtpojkarna i min klass inte håller med mig om det (Vippan och Coffe i synnerhet). Det tycker jag fan är patetiskt och chockerande. Misstänker att dom föredrar en billig fjortonåring med sju kilo smink före en äldre, mogen kvinna. Som tur är har jag Pontus och Alenvret på min sida.

Vi hade även allsång innan spanska lektionen. Erik Alenvret satte på ett gammalt Lejonkungen soundtrack som sedan jag och Erik Westermark (också kallad Vipzer/Vippan, efter sitt Counter-Strike nick) passionerat sjöng till. Riktigt nice var det!

Hände en del andra saker också som jag inte har tid att skriva om just nu, he he.


Gänget från Lejonkungen. Rafiki är blytung!


Mvh
Ilhan

Mäkman


En ung och färsk Ille

Så här glad var jag när jag var 11 år. På den tiden hängde jag på Lundbybadet och Liseberg. Galen eller? Sällskapet jag brukade bada med började kalla mig namn i stil med "Blåbär" eller "Blueberry-ille" för att jag alltid blev alldeles blå om läpparna för att jag frös.

En tjej jag tyckte om back then ville och bad mig att ta bilder på mig själv, och här ovan ser ni resultatet. Tog på mig min coolaste keps och log brett framför webkameran. Eftersom jag var så jävla söt och romantisk spelade jag även in ett röstklipp med ljudinspelaren på datorn, där jag sjöng en kärlekslåt som jag sedan sände henne. WINNING MOVE!

Romance boy ;)


Höörs
Ilhansisco

Måndagskväll

Zup?

Jag sitter just nu vid min dator och tänkte skriva av mig lite. Kom hem efter träningen, åt mat (pommes/chicken nuggets), installerade mitt virusskydd (på datorn alltså, har så vitt jag vet inga könssjukdomar), och nu sitter jag här.

Kollade på film med pappa en stund tills han somnade, som han alltid gör. Först börjar vi se på teve, och visst är han inledningsvis engagerad och fäller en och annan kommentar om det vi ser på. Men sedan avtar det och ersätts av tystnad som i sin tur ersätts av djupa snarkningar. Ibland kan jag sitta och kolla, säga något om det vi ser på för att sedan vända mig om och inse att han är någon annanstans bortom vår värld (alltså att han sover). Han är som en liten bebis som somnar då och då lite här och var.


Skum pinn-kines.

När jag och Devran var på väg hem idag klev en pinn-kines på vagnen. Men vad hade han i handen? En mönstrad dildo med lång räckvidd eller bara en lång pinne? Det måste nog vara en lång pinne, tänkte jag. Men vem fan tar med sig en sådan när man åker spårvagn? Kineser är ju besatta av allt möjligt så jag antog att han trodde att han var Donatello från Ninja Turtles.


Teenage Mutant Ninja Turtles; DONATELLO!

Det visade sig att det var mat han hade i handen. Detta fick vi reda på då han frågade en alkoholist om han vågade prova på färsk bambuskott. Det ville han inte, men jag blev jävligt sugen på kinamat. Det var länge sedan senast.

Nu visas melodifestivalen på teve i repris. Skall lägga mig i sängen, sätta teven på timer och somna till schlagerdängorna som fyllde mina öron med musik i lördags.


Godnatt
Nahli Lenög


Igår

Igår efter min match så stack jag med grabbarna till Wartagården för att kolla på Ricardos billiga debut i division 7 laget Färjenäs IF. Han hade även en kvinnlig supporterskara på tre damer som var där och stöttade honom. Han kom in i slutet av matchen, hungrig på att få göra mål men tyvärr stod stolpen i vägen. Vi hade i alla fall jävligt roligt, och lär vara där nästa vecka samma tid. Kommer han att bjuda sina trogna fans på ett mål då? Tvek!

Efter det åkte vi och hämtade en Ricardo som inte hade duschat (nice) för att äta med damerna. När vi hade gjort det lämnade vi honom hemma hos sig så han kunde duscha (tack gode Gud), och medan han gjorde det var vi hemma hos mig en sväng. Sedan stack jag och Ricardo till Uffe där han och grabbarna såg på fotboll. Jag rensade alla chips-skålar och läskflaskor, så klart. Därefter spelade jag bort 400 kronor på Fifa (hade fett med oflyt).

Nu skall det tränas!


Puss
Ilhan

Billigt motstånd

Vi vann matchen med 15-0. Bra motstånd! Vi mötte gamla sletna gubbar som tydligen skall spela i division 5, lycka till (hörs)! Jag fick en halvlek på mig att lägga show i deras kroppar, vilket jag givetvis gjorde. Ett mål, tre assist, en underbar klackspark och en solklar straff som jag aldrig fick. Vad fan är det med domarna i år? Vägrar ge mig straffsparkar trots att jag blir våldtagen i straffområdet.


Har för övrigt inte tid med folk som inte tackar mig för mina assist utan bara tar åt sig äran genom att kolla ned i marken och höra en person applådera (hans pappa). Finns bara en sak att säga, HÖÖRS!



Spelarbetyg 1-10. (1=spikdålig medan 10=skakman/showman/kung)

Adam Esser, Målvakt - 6 (Rätt sysslolös men gjorde några kalasräddningar i första halvlek. Krigade för sin nolla)
Niklas Andersson, Högerback - 5,5 (Kombinerade en del fina överlapp med rostiga träbensrensningar, och även några sköna långbollar till mig)
Tobias Bratt, Mittback - 6 (Lika hård som vanligt, bra långbollar på mig)
Nikola Zivanovic, Mittback - 6 (Gjorde öppningsmålet på nick och fortsatte vinna många nickdueller)
Jesper Brandt, Vänsterback - 5,5 (Var målkåt som en hund, troligtvis för att han hade slagit vad med mig om att han skulle göra mål.. behöver inse att vänsterbackar inte gör mål. 50 lätt-tjänade kronor till mig!)
Max "Sidleds-Danne" Hulth, Defensiv Mittfältare - 5,5 (Försökte faktiskt spela framåt idag, nice man)
Allan Mohideen, Defensiv Mittfältare - 6 (Gjorde ett bössmål som gick in under ribban, noterbart är att målvakten var typ 150 cm lång)
Haval Mahdi, Högermittfältare - 6,5 (Fina djupledsbollar.)
Sebastian Ohlsson, Släpande Anfallare- 7 (Skakade deras billiga backlinje)
Alen Veric, Vänstermittfältare 6,5 (Fintade massor)
Ilhan Totti Gönel, Anfallare - 7,5 (Löpstark, klackman, målman, och assistman)
Björn Linde, Anfallare - 7 (Snabb jävel)
Ali "Blicken" Atay, Positionshora - 5 ( Stod mest i straffområdet och fiskade, levde på mina assist. Ville bråka med mig om att han tog rätt löpningar, trots att han varit anfallare typ en gång medan jag varit det sedan jag var 6 år)
Fredrik Karlberg, Högermittfältare - 6,5 (hade fint spel med mig och var allmänt duktig)
Afif Khan, Mittback - 5,5 (nätade)
Victor Provspelande Afrikan - 6 (Gjorde det faktiskt rätt bra för att vara första matchen, jag var omtänksam och assisterade hans mål)


Kanske lägger upp lite bilder från matchen senare.



Fan vad publiklöst det var! Just for the record, så nätade jag i målet längst bort.


Over N' Out
Ilhan Totti Gönel

Told ya

Sa ju att Anna Bergendahl skulle vinna! Jag är sjukaste tippmannen. Hon är fan 92:a, liksom mig. Vi 92:or är speciella och sjukt talangfulla, har jag märkt. Det gyllene födelseåret?

Jag har precis ätit frukost och nu skall jag raka bort min billiga skäggstubb (vill ha hollywood-hunk stubb), och efter det skall jag spela match. Dags att skaka Valhalla IP med ilhansisco show!


Anna Bergendahl.


Höörs
Ille Pill

Melodifestivalen

Sitter just nu med massa snacks och ser på melodifestivalen. Det är fan tradition! Jessica Andersson, Eric Saade, Anna Bergendahl eller Salem Al Fakir kommer vinna!

Btw så är Pernilla Wahlgren rå MILF! Scoutade henne redan som liten när jag såg på "Nicke & Nilla", he he. Utöver det så tycker jag att huvudsångerskan i Timoteij ser rätt god ut, också.


Pernilla Wahlgren = MILF


Hörs
Ilhansisco

Händelserik Fredag

Gårdagen bjöd på många oväntade händelser. Efter att jag duschat gick jag och Serdar ned till Uffe för att piska honom på NHL och Fifa, fast efter en halv match ringde Naser så vi bestämde oss för att åka och äta (jag hade ledningen när vi stängde av, såklart). När vi väl kom ut blev det ett jävla jobb med att byta baslådor eller vad fan dem nu höll på med (jag fattade INGENTING, jefflar vad billig jag är!).

Nasers kompis bil var kvällens ride så han ville leka lite med den och samtidigt imponera på oss som åkte med (moget va?). Han började gasa och svänga som den galna afrikan han är, medan jag och Serdar flög runt som sleetna disktrasor i baksätet. Uffe satt i framsätet, den jäveln. Till slut blev vi räddade av Nasers oförmåga att svänga (billiga driving skillz) och en snöhög. "Vad fan hände?", sa Naser sekunden efter att vi landat i snöhögen. Fy fan vad vi skrattade!

Eftersom Serdar var så billig och orutinerad att han aldrig hade ätit på Max innan så bestämde vi oss tidigt att vi skulle äta där. Men att sopa undan bevisen efter krocken, hämta Nasers kompis (bilägaren) och fixa med baslådan tog ju sin lilla tid. Vi var fett hungriga och vid ett tillfälle föreslog jag att vi skulle äta grus (då är man fan hungrig). När vi hade hämtat upp Nasers kompis var jag läskigt nära på att göra bort mig verbalt, genom att högt berätta vilken händelserik dag vi haft (och därmed avslöja att vi krockat med hans bil), men en räddande knuff från Serdar avbröt mig, he he.

Vi stötte även på en tjackis som var hög på kola. Han ville låna en mobil för att kunna ringa ett samtal men vi vägrade svara. När han sedan plockade fram en kniv fick jag vackert offra mig, då jag hade den billigaste mobilen av oss, ha ha.

Till slut tog vi oss till Max, där jag åt mat för 130 kronor. Sedan ville jag hem och spy.





Kram
Ilhan



On the Hook

Kom precis ut ur badet och nu sitter jag här i morsans gamla rosa badrock, rå stek! Snart skall jag klä på mig och gå ut, har inte tid att sitte inne ikväll. However, läste precis min 08-broders senaste blogginlägg (JA JA JA, hans blogg är uppe!). Det handlar om att vara "On the Hook". Jag håller med honom och tycker att han har helt rätt i det han skriver. Ni borde ta er en titt!

http://ostressfolife.se


Nu drar jag. Höörs!


Salta pinnar och vatten

Sitter just nu och äter salta pinnar och dricker vatten. Ni tror nog inte att det är gott, men det är det! Har haft en lång dag i skolan idag, så jag tycker att jag gjort mig förtjänt av ett varmt bad och ett glas scotch. Sjukt skönt skall det bli, att bara ligga i karet och titta upp i taket. Rensa tankarna och koppla av.

Hörs!


NICE

Så glad!

Jag är så jävla glad just nu! Positiva känslor bara svämmar omkring i min kropp, och jag letar exalterat efter folk att dela glädjen med. Fick för en stund sedan väldigt, väldigt glada nyheter. Hur mycket jag än vill så kan jag inte berätta vad det handlar om riktigt ännu. Jag kan däremot säga att det ser ljust ut för min bloggkarriär, och att jag är redo och motiverad att ta mitt bloggande till nya höjder!

Tack till alla som trott på mig och stöttat mig. Nu blir det fan ett glas scotch innan det är dags för sängen!

Historian bakom


Memories for love. Nice eller? HA HA!

Denna bild har väckt stor uppståndelse. Jag har fått hundratals mejl, brev och mess från folk som frågat om det verkligen är jag. Nej, riktigt så känd är jag inte, än. Men det är en hel del folk som har frågat, och säkert många andra som undrat fast inte bemödat sig om att fråga. Vissa (jag nämner inga namn då det inte är värt att nämnas) har sagt "Fan vad lik han är dig!" och inte trott på mig när jag sagt att det faktiskt är jag. Nu tycker jag det är hög tid att berätta historian bakom min vad som för många kan uppfattas som ett misslyckat modellkarriär försök!

Det var en sommar för bara några år sedan (det kan ni se på mina obiffiga armar, stor skillnad från idag!). Min käre mor hade en kompis som arbetade som fotograf. Hon ville så väldigt gärna att jag skulle komma och ta några bilder hos henne. Jag tyckte inte att det lät intressant, förrän mamma sa att jag skulle få en summa pengar och att det var en brud jag skulle fotas med. Då var det spikat! Vågade knappt ha några direkta förhoppningar på damen jag skulle fotas med, då jag inte gillar att bli besviken. Jag hade inställningen att åka dit, le lite framför en kamera och gå därifrån med pengar i handen. Hur svårt kunde det vara?

Kommer ihåg att jag i taxin tänkte ut hur mitt liv skulle se ut om jag skulle råka skaka branschen. Jag vet inte ens varför. Jag var inte entusiastisk, snarare skeptisk till hela grejen. However, jag planerade att jag skulle leva highclass pro celebrity life, avsluta mitt liv genom att överdosera som alla de andra stora och lämna världen i sorg. Fan vad sjuk jag är.

När jag och morsan klev in i studion satt de båda och drack turkiskt te. Hon var blond och söt, tyckte jag. När hon sedan reste sig upp för att hälsa på mig märkte jag vilka chickenlegs hon hade. Långa, fina, solbrända chickenlegs. Jag började bli lite nervös, men spelade såklart ostressad. Hon verkade vara några år äldre än mig, vilket hon också visade sig vara. Efter att ha suttit och pratat ett tag var det dags att sätta igång.

Jag fick ta på mig ett fancy halsband som fick mig att likna en hund eller en självmordsbenägen emotional med en snara runt halsen. Men professionell som jag är, gjorde jag som jag blev ombedd. Därefter fick jag massa konstiga produkter i håret. Kändes fett konstigt att bli ompysslad på det sättet. Jag kände mig helt seriöst som en kvinna.

Det fanns en man som hade hand om ljuset och fläkten (ni ser att mitt hår flyger). Bruden visste vad som skulle göras. Hon tog position och lade sitt ena chickenleg över mitt ben, och ni kan ju lista ut att jag då började vakna till liv, he he. Jag blev tillsagd att lägga min hand på hennes lår, som jag gjorde utan minsta protest. Därefter började hon pussa på mig samtidigt som blixtarna flög från höger till vänster. Jag kände upphetsningen flöda.

Omtumlad, något förmögnare och väldigt mycket hungrigare stegade jag ut från studion. Mamma var så stolt, så stolt över sin enda och kungliga son. Jag har inte tänkt så mycket på det sedan dess, förrän någon månad sedan då Damla grävde fram min misslyckade modellkarriär till ytan. Hon skrev till mig att hon hittat en bild som liknar mig. Gissa om jag blev förvånad över att se mig själv, sönder-photoshopad till texten "Memories for love". "Herregud", tänkte jag. Hon avslöjade detta för Miray och mina släktingar och eftersom jag är så ostressad körde jag vidare med bilden.

Det finns dock en sista sak som faktiskt var det som fick mig att skriva detta. Idag när jag klickade in på Facebook hade jag blivit av med en vän, men också fått en ny vänförfrågan. Vem tror ni att det var?

Damen i bild. Har hon inte kunnat glömma mig?



Over N' Out
Ilhan




Lever för helgen!

Känner mig riktigt trött på vardagen. Denna långa, tråkiga och jobbiga transportsträcka till helgen. Jag lever fan för det sistnämnda! Älskar den ostressade känslan jag får av att komma hem på Fredagen och hälla upp ett glas scotch som jag lugnt sveper i mig, mest för avslappnings skull. I bakhuvudet vet jag att jag har helgen framför mig, och att den då kommer kombineras med skakiga, ruskiga tillställningar och mysiga hemmakvällar.

Men sedan när helgen börjar lida mot sitt slut så tycker jag att den gått för fort, och vill snabbspola till nästa helg. Hur fett hade inte det varit? Påminner mig lite om filmen "Click" med Adam Sandler. Fast jag hade ju aldrig snabbspolat gängandet, som han gjorde. Vilken lirare, alltså!


Ett glas scotch. Två isbitar är det absolut ultimata.



Hörs,
Ilhan "Scotch" Gönel

Can't be arsed

Fan vad trött jag blir på folk, alltså! Igår på vagnen åkte jag på en irriterande jävla hagga med öronbedövande pipig röst. Hon satt bakom mig och verkligen skrek i telefonen så hela vagnen kunde höra varför hon inte tänker springa efter killen hon har en fling med, att hon stör sig på honom för att han inte kan bestämma sig och för att han tror att hon inte har andra "boys" som hon kan gå till. Jag satt och försökte läsa min "Klick!"-tidning (Nej, jag är inte bög!!) och verkligen kokade av irritation för att hon stal min hjärnas uppmärksamhet. "Vad fan, dags att halvgardera sig då kanske? Ofta man går all-in i ett mäk? Jävla dumma idiot!", tänkte jag. Då skrek hon "Men synd för honom att jag hånglade upp en kille i lördags!", tätt efterföljt av ett arrogant "Ha ha!". Det var det perfekta tillfället att förstöra hennes dag på tyckte jag, så jag vände mig om och fnös:

- Kan du prata lite tystare, eller?
- Ööö varför bryr du dig? :o
- För att ingen vill lyssna på dig och din billiga, pipiga röst!
(Jag hade ögonen spända i henne och det pumpade ut adrenalin i mina ådror.)
- Aja, förlåt då..

Ha ha ha hon retirerade! Hennes ögon vittnade om hennes chocktillstånd. Jag misstänker att hon var skärrad resten av dagen och avslutade kvällen med att fälla en tår eller två. Imorgon är hon en ny människa. Ilhansisco har gjort det igen!



Tack för mig,
Nahli Lenög




Jack och Rose

Igår hade vi match och fick pisk med 2-0. Jesper "JB" Brandt bjöd på show från sin ovana vänsterbacksposition. Är han Romas framtida Riise? Tveek faktiskt! Men han var bra, min grusbroder. Han gjorde mig stolt av två anledningar när han skrek "Fan vad billig du är!" åt domaren efter att ha fått en frispark emot sig. Den första anledningen är att det är jag som lärt honom det uttrycket och att han använde det mitt på plan framför så mycket folk (tvek) kändes riktigt stort. Den andra är för att jag helt enkelt höll med honom om att domaren såg grus. Han dömde bort mitt mål. Spik billig!


Jesper för ett år sedan. Förskräckligt smala Kenya vader..



Så här ser han ut när han tuffar sig.


Jesper i toppform! Tyvärr, än idag vad-lös.
.




Efter en snabb dusch väntade ett fint sällskap människor i bilen på mig. Ricardo och två alkoholiserade anonyma damer. Min första tanke var "Driver dom eller?", tätt efterföljd av min andra tanke "WTF!? Drunk på en Söndag?". Det visade sig bli en väldigt trevlig, mysig och minst sagt intressant kväll. Vi åkte först och lade kebab i våra kroppar, för att sedan köra ned till eriksberg och promenera vid hamnen.

Väl nere vid hamnen kom vi fram till Ostindiefararen Götheborg. Den låg vackert i dvala, naken och exposed utan sitt stora fina segel. Det var mörkt, tyst och övergivet. Passionerad som jag är, fylldes jag av en underlig ändock fin känsla av mystik kring platsen. Inte helt opassande visade sig den mörkögda tjejen vara en spåkvinna. Vi satte oss alla ned på den kalla, hårda asfalten. Jag ställde en fråga och fick svaret "Ja". Deså!


Ostindiefararen Götheborg. Tänk dig denna, övergiven, naken och fastbunden i Göteborgs fastland en kylig Februarikväll. Jag kände att den tilltalade mig, att den bad mig ta över rodret och frälsa havet med min existens.


Kung Leonardo Di Caprio (Jag) och Kate Winslet (Blågrönögda damen). Vackert!

Fick även ta mig an den tunga rollen som Jack (Leonardo Di Caprio) i den vackraste och kändaste scenen från Titanic. Den blågrönögda damen var min Rose. Hon var ju lite drunk men försökte bortse från det och bara känna romantiken som osade i luften. Fan vilken romantiker jag är!

Kvällen avslutades i min lya med varm te (Hade tyvärr slut på socker, snyft..), svag belysning och fler spådomar. BS (Bullshit), tänker ni men jag tror faktiskt på sådant. Ända sedan i somras då jag var i Turkiet och blev spådd av en kvinna som visste att jag nyligen brutit benet, att mina föräldrar var skilda, att jag har en halvlillebror och att jag nu tänker avsluta detta blogginlägget.



Over N' Out
Ilhan "Di Caprio" Gönel

Mycket att ta igen

Förlåt för en nonexistent uppdatering igår. Jag får skylla på att jag helt enkelt inte hade tiiiid. Nu har vi en hel del att ta igen så hämta läsglasögonen och ett glas scotch.

Lördagens händelse var ju såkklart Luis 18-årsfest. Den var minst sagt händelserik. Känns som om jag har material till att skriva en hel bok men eftersom varken ni eller jag har tid med det så håller vi det kortfattat. Jag vet ärligt talat inte var jag skall börja.

"JAG ÄR ENDA SVENSKEN HÄR!", skrek Coffe ett antal gånger denna afton, samtidigt som han slog sig för bröstet som den viking han är (Vikingar älskade mjöd, Coffe älskar booze). Alla som hörde honom skrika det tittade sig snabbt omkring och konstaterade att han för en gångs skull hade rätt. Svart var kvällens dominanta färg och Coffe var den vitaste ögat kunde nå. Han lyste upp stället på många olika sätt! Här nedan följer en top-5 lista på alla sköna grejer han bidrog med.

1. Han var så vit att han fungerade som en vandrande lampa. Tyvärr blev vissa bländade.
2. ALLA brudar med intresse i vita killar flockades kring Coffe. Oturligt nog var alkoholen hans motståndare. Det blev ett triangeldrama mellan honom, alkoholen och brudarna. Alkoholen stod som segrare efter en tung KNOCK OUT på Coffe.
3. Jag och Adal såg honom ha en öl i bakfickan. WTF?
4. Han hade sönder pappershållaren vid handfatet och försökte städa bort bevisen genom att spola ned den i toaletten. Det gick sådär och minuten senare påstod han att det var Luis som hade gjort det.
5. Han skakade stället! Han somnade på Mikias axel då och då, för att minuten senare få hela Hisingen att undra om det var jordbävning för första gången i Sverige.

Han var helt klart skön, och även kvällens stora brudmagnet. Efter två timmar lämnade han stället men kom lika snabbt tillbaka med motivationen "Min svarta broder fyller bara 18 en gång! DE KLAROVIC!".

Adal och det svarta gänget var sköna dem med. Mikias var skönt drunk och pratade mest om hur mycket han älskar min blogg och hur dåligt det kommer gå för honom i dagens match. Meron fick halvnapp och stod i ett hörn och klämde lite på en dam. Yafet hade siktet inställt på de sällsynta frukterna på dansgolvet och det gick ju som det gick. Bättre lycka nästa gång! Adal var ostressat skön. Han bara hängde, skrattade och drack Apple Sourz!

Serdar, Devran och gänget var stora softare. De har liksom mig match idag så det var bara att hålla sig ifrån boozen så mycket som möjligt.

Kvällens konung Luis Almeida mådde riktigt bra! Jag såg honom glida över dansgolvet då och då. Grattis än en gång Luis!

Ingen vet riktigt vad jag gjorde?


Skriver nog mer senare.

Oops

För en stund sedan när jag satt naken framför datorn och förberedde mig för att gå in i duschen så ringde min kusin Miray (Även kallad Nazli. Men jag gillar inte det namnet så använder hennes andranamn Miray.). Hon och Damla ville att jag skulle öppna dörren så de kunde komma upp och tvätta händerna. "What the fuck?", tänkte jag. Ostressad som jag är, tog jag på mig farsans badrock och öppnade. Den satt på plats under hela besöket så inga skandaler här inte!

Detta är två riktigt underbara tjejer. Min älskade kusin är min älskade kusin, trots att vi haft våra dispyter som barn. Jag har fortfarande ett litet, knappt synligt ärr på min högra kind från när hon rev mig. Det är knappt så att jag förlåtit henne än skall ni veta! Sedan har vi Damla som var så kär i mig när vi var små och gick på dagis. Jag var kung över avdelningen Vitsippan och hon var drottning över avdelningen Blåsippan. Hon kunde jaga mig runt, runt på lekplatsen hela dagarna. Jag var tyvärr för snabb för henne och eftersom jag var så svårfångad tror jag att hon tröttnade på mig. Tråkigt!




Här har vi busarna Damla till vänster
och Miray till höger. <3




Nu skall jag faktiskt in i duschen. Det skall bli spännande. Inte varje dag man gör det, liksom.





Kram
Ilhan GÖNEL



Har inte tid

Ett förfärligt oväsen som du snabbt hejdar. Så kvickt att du för dig själv undrar om du visste vad som var påväg att hända. Du vet vad som är rätt att göra men din kropp tar inga order, vägrar lyda. Det finns så mycket du behöver uträtta, ändock rör du dig inte. Du sträcker dig efter din mobiltelefon och läser meddelandet din käresta skickat dig, för att sekunderna senare vända dig om och föreställa dig att hon låg vid dig. Dina ögon sluts och du försvinner åter till drömmarnas land..






Hoppas ni inte är sådana som läser slutet först. Det skulle förstöra hela grejen, ha ha. Detta är min andra lilla text där ni inte får veta vad det egentligen handlar om förrän i sista meningen, hi hi. Hoppas ni gillar dem! Men visst försover vi oss alla ibland? ;)



Kram,
Ilhan

Maxi

Här är en dikt jag skrivit till min bror Maxiemillian. Tjejer bör se upp, han är livsfarligt förförisk! Han har snart dragit över halva göteborg, och än är han inte mätt! Säg inte att jag inte varnat er..



Maxi du är så jävla cool,
med en dam under varje arm,
brukar du ligga och softa i en pool.
Du är älskad bland damerna,
och du föredrar dem när dom bär kjol.

Jag har känt dig rätt länge,
ändå har du aldrig varit mitt sexuella umgänge.
Det är väl tur det tänker jag,
du är så stor att du skulle kunna spela i NBA.

Nu kommer vi till slutet av den här dikten,
och ni behöver inte ta hänsyn till tystnadsplikten.
Jag kom på att jag har jävligt mycket disk,
men om vi skall tillbaka till ämnet,
så är Maxi som sagt livsfarligt förförisk.





Livsfarlig.


En vanlig dag på jobbet.


JOKER!





xo xo,
Gossip Boy

Återfall

(Ni som inte hängt med kan börja med att läsa mitt tionde inlägg som heter "Lyssna nu på mig Christoffer..")

Jag tog dig på bar gärning. Ingen lurar ilhansisco! Jag är så jävla besviken. Du är helt fucking broken, FÖRLORAD och patetisk. Jag såg det direkt i skolan idag att du var bakis/berusad. Varför slösar jag min dyrbara tid på en trasig människa som du? Jo, för att jag är helt underbar! Det är klaro!


Ingen undkommer mina paparazzifotografer. Vad fan trodde du?



Här ser vi Coffe, troligtvis påväg till en 13-årsfest. Vi vet vad du hade i den påsen!



Nämen oj! Vad har vi här då? Coffe är så jävla törstig efter alkohol att han svettas.


Återfallet är ett faktum. Vem vet hur ung tjejen till vänster i bild är? 14?


Grattis Christoffer! Du har nu råkat ut för ditt första återfall. Återstår att se om det blir ditt sista, men om jag skall vara helt ärlig så.. TVEEEEEEEEK! Vad fan, mitt på en onsdag? Varför jag lägger upp det här är för att jag har en förhoppning om att du kommer att skämmas så mycket att du lägger ned alkoholen och pedofil-fasonerna för gott.

Du ger oss inget val. Vi måste nog ta ett snack med din farsa "Kent Agent"!



Hörs,
Ilhansisco


Jag är så bra

Idag när jag gick av vagnen och började vandra hemåt bevisade jag för mig själv vilken stor man jag är. En liten kille som gick precis bakom mig halkade på isen och föll ihop. Jag vände mig om och såg hur han obemärkt försökte resa sig upp, men halkade till igen. Jag tyckte så jävla synd om honom men jag vände mig om och fortsatte långsamt att gå. svalde jag min tuffa stolthet, vände mig om och frågade "Gick det bra eller?". Till svar fick jag ett generat leende och en liten nickning. Jag blev så glad och stolt över mig själv. FAN vad bra jag är!

Nu sitter jag och lyssnar på farsans spotify playlist, full med turkiska känsloladdade låtar. Påminner mig om händelsen jag kallar för "Brasan 09". Men den tar vi någon annan dag!


Kram,
Nahli Lenög
(Ilhan Gönel bakvänt för er retards som inte förstod)

Bjuder på en klassiker i repris

Detta är en klassiker i repris som jag grävde fram.

Min farsa är så skön!


Efter att min hemresa blivit flyttad 24 timmar blev jag

sur och förbannade flygbolaget "Kun Fly" genom att

skriva en text i mitt MSN namn. När sedan min farsa

loggade in såg det ut så här, ENJOY!



"JALLE (far) vs ILLE
(son)"


HalloNglAss´  MIN KUK I "KUN FLY" says:
alltså

HalloNglAss´  MIN KUK I "KUN FLY" says:
vad fan är det för billigt flygbolag?

HalloNglAss´  MIN KUK I "KUN FLY" says:
jag flippar över

yalcin says:
va fan e det med dig

yalcin says:
vad e det förr en djävla skrift

yalcin says:
har du som djävla lång kuk eller


HalloNglAss´  MIN KUK I "KUN FLY" says:
Va nej

HalloNglAss´  MIN KUK I "KUN FLY" says:
men man blir ju för fan sur


yalcin says:
sur o sur vad e det för en djävla text

yalcin says:
vad eproblemet du kommer lördag istället förr fre

yalcin says:
vill du vara så smäll o ta bort den djävla texten

HalloNglAss´  MIN KUK I "KUN FLY" says:
PROBLEMET är att jag var taggad som fan på att komma hem tidigt på fredag

HalloNglAss´  MIN KUK I "KUN FLY" says:
Aa okej tar bort den gnällspik

HalloNglAss´  MIN KUK I "KUN FLY" says:
Alltså fy fan vad du whinar, vill du ha ost till wajnet?

yalcin says:
vin är för bögar lär dig det tar hellre en kall öl




Fem (5) minuter senare..


yalcin says:
ta bort den djävla texten skäms du inte att skriva så

HalloNglAss´  MIN KUK I "KUN FLY" says:
oj glömde

HalloNglAss says:
SÅ nu är det borta gnäll gubbe

HalloNglAss says:
nä jag skäms inte

yalcin says:
kan du stoppa in kuken i kalsongerna nu tack ;)


- THE END -




"Sådan far, sådan son" sägs det ju. Vi får se hur det blir med den saken! :)




Mvh,
Ilhan Gönel

Zup

Igår var en historisk dag för min lilla blogg. Jag hade besöksrekord!

Jag börjar känna mig som en bloggbög på riktigt nu. Min billiga lilla blogg är plötsligt inte så billit (billig+liten i ett ord, NICE VA?) längre. Det känns omtumlande men ändå bra. Kanske borde man lägga av nu med flaggan i topp? Showen borde kanske avslutas efter en vecka i rampljuset? Är jag bara en one hit wonder?

Att jag kan leva på era hyllningar och beröm är konstaterat. Jag uppskattar det, jag älskar det. Men om ni märker att denna blogg förändrar mig till en dryg/oskön/stressad/billig/jobbig/homosexuell/bisexuell människa så får ni säga till. För då har det troligtvis gått för långt.


Flaggan i topp.



In it for the game not for the, fame.
(Det enda jag är!!)


Kram,
Ilhan Gönel

Morgonkaffet

Idag har jag tagit mig friheten att ge mig själv sovmorgon. Jag skickade hem tjejen från igår kväll så fort jag vaknade. Nej, jag bara skojar! Efter att ha legat och dragit mig i sängen ett tag så gick jag upp och satte på morgonkaffet. Jag gillar knappt kaffe men vad fan, man måste börja leva upp till sin ålder! Vuxna människor dricker kaffe, så är det bara. Sedan så tycker jag det är hur mysigt som helst att bara sätta sig vid teven med några mackor och en kopp kaffe för att kolla på nyhetsmorgon. Det ger mig en harmonisk start på dagen. Nu hörde jag klicket, kaffet är klart!



En kopp kaffe.



Mvh,
Ilhan

Trött på minusgraderna

Fan vad trött jag blir! Åkte till träningen för att lägga show i folks kroppar men den uteblev på grund av att planen var lika hård som Tors Hammare när den är i sin bästa form. Om du sitter och tänker "Vadå Tors Hammare?" så hänvisar jag till dikten i tredje inlägget.

Nu har jag inte tid att fightas med minusgraderna längre så nu drömmer jag mig bort ett tag, till varmare och finare tider.

Det jag gillar mest med fint väder förutom att det är varmt och skönt är att det finns gott om mat för ögonen. Älskar att man bara kan ringa en polare för att fråga om han vill hänga med och ta en glass på avenyn och samtidigt få skåda en hel del smaskiga chickenlegs. Bara blunda för det man inte gillar och verkligen zooma in det som faller en i smaken. Det är helt underbart. Med chickenlegs menar jag såklart kvinnoben. Deså!

Är svag för fina, gyllenbruna ben. Fan vad hungrig jag är!



Chickenlegs!                           Nakna kvinnoben.



Varför jag kallar dem för "chickenlegs" är för att jag och pappa råkade ut för en rolig händelse när jag var liten. Min pappa brukade alltid tuta när det gick förbi en vacker dam i kjol och säga "Kolla Ilhan, hon har kycklingben!". Och en vacker dag när vi var ute och promenerade, så pekade jag på en kvinna och skrek "Pappa, pappa! Kolla, hon har kycklingben!".



Kram
Ilhan

Lyssna nu på mig Christoffer..

Ja, nu vill jag att du lyssnar på mig för jag vet att du läser det här. Jag vet hur tufft och jobbigt du har haft det. Det var hur starkt som helst av dig att komma till skolan idag, efter tre veckors frånvaro på grund av trolig depression och brist på tiid. Vi är stolta över dig att du tagit detta första steg, även om du har en lång väg kvar. Jag vet att alkoholen och brudarna har varit en flyktväg för dig, men nu tycker jag att det är slut med det. Att booza skallen av sig och hooka random brudar löser ingenting. Kom hellre till någon av oss för att öppna dig, visa dina känslor och få ut din frustation (framför allt på Meron).


Christoffer Öhrnberg Boström. Så fin!

Hur som helst så vill jag att du skall veta att jag hejar på dig. Ilhansisco och resten av grabbarna är på din sida och vi finns där för dig. Sluta supa/ligga dig ifrån dina problem och börja deala med dom i stället! Jag tycker att du skall hålla dig borta från tjejer ett tag nu (speciellt de minderåriga!), såvida du inte träffar någon du verkligen tycker om. Skulle du sakna trösten och närheten du får av damer kan du alltid gå till Yafet. Du vet att han är bisexuell. Det finns vissa jag skulle vilja se sovandes på en parkbänk om några år, men du är ingen av dem.


Omtänksamma kramar,
Ilhansisco

Vad fan hände?

"Mat!", ropade min far ifrån köket. Jag satt och skrev ett nytt blogginlägg så jag lät honom vänta. Det är inte fint att låta andra människor vänta men ändå gör jag det. Jag antar att det är en dålig vana jag har. Men idag visade det sig att min dåliga vana kom att rädda oss i lägenheten med namnet "Gönel" på dörren ifrån en hemsk tragedi. Jag satt som sagt och skrev vidare på mitt blogginlägg när.. "POFF!! SCHIIIIIING" ekade i hela lägenheten. "HELVETE!", skrek farsan till min stora skadeglädje och högljudda skratt. Jag trodde att han tappat ett glas eller liknande. "Fan vad roligt", tänkte jag medan jag stegade in i köket och möttes av en oväntad syn. Glödlampan över köksbordet hade exploderat och spridit sig i små glassplitter över halva köket.



Min första tanke var något i stil med "Shit, det där kunde gått illa.". Sedan blev jag arg över att vår trogna lilla glödlampa knivhuggit oss i ryggen genom att helt utan förvarning bara explodera sådär. En vanlig människa hade troligtvis fått glödlampsfobi och gömt sig under täcket eller något, men inte jag.

Jag känner mig som en spontan, ostressad hjälte. Vad hade hänt om jag varit så stjärtig och lydig att jag hade kommit så fort pappa ropade?



Over N Out
Ilhan


Hallon

Å hallonbuske ymnigt skär
Å gröna blad, å röda bär
Fuktad utav daggens kyss
Krökt inunder regnets hyss

Den frukt du bär är gudasöt
Lämpar sig till fil och gröt
Till frukost, kvällsmål och dessert
Älskar vi ditt röda bär.


Mums.

Ni som känner mig sedan några år tillbaka vet att jag älskar hallon. Jag brukade kalla mig, dvs nicka "HalloNglAss" när jag var yngre. Dels för att jag älskar hallon, men också för att folk skulle tycka att jag var söt. Visst var jag?

Egentligen gillar jag jordgubbar väldigt mycket också men eftersom jag inte gillar att vara mainstream så fick hallonet symbolisera mig.


Kram
Nahli Lenög (Förstod ni den?)

Grattis Kanada

Satt och kollade på OS-finalen i ishockey ikväll. Fy helvete vilken match! USA:s Zach Parise kvitterade till 2-2 med mindre än en halv minut kvar och såg till att finalen gick till förlängning. Känner mig helt skakig, förvirrad och omtumlad. Grattis till hemmalaget Kanada som vann ändå vann till slut i förlängningen.



Sidney Crosby, född 87, trycker dit 3-2 i förlängningen och frälser en hel nation med ett OS-guld. Magiskt.


Imorgon börjar en ny tuff vecka men jag tror på mig själv och att jag skall lyckas ta mig igenom den på ett ostressat och fint sätt som vanligt, he he. Har fått en hel del klagomål för att jag uppdaterar för sällan vilket jag ber om ursäkt för. Det värmer ända in i hjärtkammaren skall ni veta (Och även lite mellan benen.). Att folk gillar det jag hittils gjort så mycket att ni bemödar er att söka upp mig på MSN/ facebook eller whatever för att pusha mig till att skriva mer och oftare.

Jag lovar att börja uppdatera mer. Håll till godo.


Mvh
Ilhan Gönel

RSS 2.0