Slask

Innan ni läser vidare vill jag varna för whine (gnäll).

 

Idag när jag var ute och promenerade blev jag jävligt trött på vädret. Vad fan, slask? Jag går hellre på kokainvit mjuk snö än det här. Så blött, så slaskigt.



Ser ni den fina kokainvita snön? Vackert är ordet.


Tja

Då var tiden inne för mitt första vanliga/heterosexuella inlägg. Antar att man måste ha lite av det med.

Pizzan satt gott! Efter att ha ätit stack jag och Ricky till Uffe för att spela xbox med honom och Naser. Med risk för att låta lite kaxig så kan jag lugnt säga att dem fick smaka på ilhansisco show. Vi kollade även på damfinalen i curling som Sverige vann efter en miss av den kanadensiska lagkaptenen Cheryl Bernard, som ni kan se på bild nedan. Jag lider med henne för hon var sötast och snyggast på banan! Har haft ögonen på henne ända sedan gruppspelet. Senare på kvällen åkte vi och träffade några damer, enough said.


Cheryl Bernard, spinner som en katt.

Imorgon startar ostressfolife.se så det innebär att bloggen kommer att flytta dit inom de närmsta dagarna. Hoppas det blir lika nice som jag tänkt mig. Så trött på denna billiga designen! Klockan har hunnit bli mycket, dags att fly till drömmarnas värld. Godnatt, eller kanske godmorgon?

Fredag

Du kommer in genom dörren till ljudet av ett pling. Hastigt ser du dig omkring för att sekunden senare fylla dina lungor med luft. "Skall jag verkligen göra det här?", frågar du dig själv. Något ögonblick senare når det dig, den allra ljuvligaste av dofter. Förgäves försöker du avvärja ett leende. Du ser dig oroligt omkring för att försäkra dig om att ingen såg ditt fåniga flin. Snabbt därefter lyfter du blicken och börjar läsa. Efter några sekunder undrar du för dig själv varför du ens läser när du redan bestämt dig. En kort konversation därefter med mannen som står någon meter ifrån dig sätter du dig och väntar otåligt, lika ivrig som ett barn är på att få öppna sina julklappar. Ett toalettbesök senare hojtar samma man till igen. Du rycker till i hela kroppen och reser dig kvickt. "Vad vill du ha för sås på pizzan?", frågar han.




Visst älskar vi alla snabbmat? Att bara kunna ta sin hundring och springa ned till närmsta pizzeria är underbart. Jag tror att jag personligen gör detta alldeles för ofta, men det spelar ingen roll. Njutningen man får av den inledande tuggan som bara tar över din hjärna och dina känslor på ett underbart sätt gör att det är värt det. Ångesten efteråt glömmer man!

Och ja, ni gissade rätt. Nu skall jag ned till pizzerian.

Tredje inlägget, yeah!

Mindre när det är kallt,
men än har du inte fått se allt.
Ett smeknamn där finns,
vill du höra det får du lova att du minns.

Eftersom detta är så skoj,
kommer jag köra lite till, skepp ohoj!
Rör du så vaknar den,
om den somnar om så gör det för guds skull inte igen.
Den är ingen djurvän,
och klappar du så växer den.

Jag antar att du börjar bli nyfiken,
om du inte orkar läsa vidare
kan du ta en sväng till spritbutiken.

Nu närmar vi oss avslöjandet,
jag känner att det börjar bli hett.
Den kommer till bäst nytta i min sängkammare,
så nu frågar jag;
Vill du åka min Tors Hammare?


/ Ilhan a.k.a. Tor




Förlåt till alla er som fann detta stötande!

Ryssland föll..

Jag satt uppe inatt för att kolla på stormötet mellan Kanada och Ryssland. De sistnämna föll med hela 7-3 och jag blev av någon anledning väldigt ledsen. Det är inte så att jag ogillar Kanada, faktum är att jag älskar deras tuffa och aggressiva spel. Men det är något med hela den ryska nationen som gör att jag känner en speciell koppling till dem. Deras damer.

I somras åkte jag till Turkiet för att besöka morsan och samtidigt ha semester. Vi åkte till min mosters hotell i Antalya, Aura Resort Hotel. Det är ett mysigt litet hotell med främst ryska besökare där jag skulle komma att stortrivas. En efter en ramlade dem in när första frukostbuffén serverades. Med sina flörtiga blickar, stekbrända kroppar och förförande leenden. Jag var minst sagt blown away.

Det fanns en helt fantastiskt vacker kvinna som var där med sina två barn (Nej, hon var inte endast en MILF. Hon var mer än så!). Hennes man måste antingen ha typ tre andra fruar vid sidan av henne eller bara vara allmänt dum i huvudet som släpper iväg en sådan kvinna till ett land där det kryllar av hungriga turkar, med mig själv som praktexempel. Åldersskillnaden till trots, kände jag att jag tveklöst skulle kunna gifta mig, flytta till Moskva och leva mina resterande dagar med henne. Hennes rosa bikini är nog förevigt inpräntad på min näthinna.




Aura Resort Hotel fick duga som mitt Playboy Mansion. :)


Det var dock inte henne det kom att handla om utan om en annan dam. (Även om jag ofta satt i solstolen och bara njöt av hennes uppenbarelse). Vi bodde på samma våning och våra blickar möttes några gånger vid hissarna då vi gick förbi varandra. Hon hade en exotisk utstrålning och var sjukt vacker. Solbränd, mörkt svallande hår och gröna ögon av mystik. Intressant nog så log hon alltid mot mig. Ville hon ha mig? Eller hade hon aldrig sett en turk med måttliga mängder hår på kroppen tidigare? Hon såg ut att vara mycket äldre än mig, men det hindrade mig inte från att fundera och analysera. Till och med när jag låg och stekte i en solstol kom hon och lade sig i den bredvid.

Eftersom jag var den enda färskingen som satt vid VIP bordet under middagarna och drack rödvin så fick jag de flesta brudarnas uppmärksamhet. (WTF, rödvin? Vad hände där? Jag antar att jag ville verka äldre än vad jag var. Men jag ångrar mig och hade jag fått göra om det hade jag druckit bira. Det hade varit godare om inte annat.)

En dag bestämde jag mig för att springa på löpbandet som låg intill poolen, och som jag löpte! Med bar överkropp och svetten rinnandes över min solbrända hud drog jag allas blickar till mig, inte minst hennes. Jag har aldrig i hela mitt liv löpt med sådan passion och glädje tidigare och kommer troligtvis aldrig att göra det igen. Jag avslutade med ett halvbra dyk i bassängen då jag tänkte att det kunde vara en tuff avslutning på min lilla uppvisning, ha ha.

Till slut hade jag samlat på mig så mycket mod att jag vågade göra dödsstöten. Jag reste mig stadigt upp från stolen och började stega iväg mot min lady in black (Oh ja, hon hade på sig svart stringbikini..). Jag kände hennes glädje när hon insåg att jag var på väg mot henne. Nervöst, men förhoppningsvist ändå gulligt, frågade jag henne vad hon hette och hur gammal hon var. När jag insåg att hon inte talade engelska tog min inre charm över. "I just wanted to tell you that i think you're very beautiful", fick jag ur mig med ett leende i toppform. Hon sken upp likt en sol under en vinternatt och svarade långsamt och fint "Thank you".

Tyvärr fick jag aldrig veta vad hon heter så sorgligt nog kunde jag inte stalka upp henne på facebook veckan efter. Jag förbannar än idag Ryssland och deras billiga regering för att de inte lär sina damer engelska. Tur att det finns något som heter kropsspråk..



Love
Ilhan

Välkommen till min nya blogg!

Välkommen till min första billiga blogg! Jag är här för att lära mig men om jag råkar skaka bloggvärlden direkt så varför inte? Kommer så småningom gå över till ostressfolife.se, men mer om det senare.

 

Inleder min bloggkarriär med den här dikten tillägnad allas våran Ricardo EL PORT #99:

 

 

Här är Ricky i en aldeles för tom Estadio Da Dragao..

Ricky i en på tok för tom estadio Da Dragao..



Ricardo min kära vän,

snyggast bland alla män.

Du är många kvinnors våta dröm,

men vad dom får höra från dig är "glöm!".


Detta beroende på att du är en gentleman,

trots att du igår sög av en han.

Du är en sådan som hellre väntar på någon som känns rätt,

men din SNUUP är långt ifrån mätt.


Så mitt råd till dig lyder:

Börja hooka lite damer,

fast inte så många att det skaver.

Akta så dom inte tar kål på dig,

som dom gjorde med mig.




Med vänliga kramar,
Ilhan


 


RSS 2.0