Adal (s)Nor söker fru!



Namn: Adal (s)Nor

Ålder: 18 (enligt hans svenska pass)

Hudfärg: Svart


Talade just med min polare Adal som var lite bekymrad och behövde få prata ut. Jag var såklart där för honom, underbar som jag är. Hursomhelst, varför han kände sig bekymrad var för att han under en längre tid förgäves försökt att hitta sig en brud. Jag tog mitt ansvar som vän och tröstade honom, samtidigt som jag passade på att ge honom lite goda råd som han kan ha nytta av i fortsättningen på sin jakt.

Något som är fascinerande med Adal är att han är något av en schizofren. I verkliga livet är han en rätt blyg och snäll kille, men bakom datorskärmen är han en helt annan person. Han skriver till exempel falska texter på sin facebook-status. Fråga mig inte varför, men jag antar att det är för att verka tuff och rutinerad. När jag kom att tänka på hur många första dejter och hur få andra dejter Adal varit på, så slog det mig. Damerna måste bli besvikna på hur han är i verkligheten, efter att ha pratat med honom online. Därför avrådde jag honom att ljuga på internet i fortsättningen.

Här har vi några exempel:


Bevis på att det är lögn: Fick veta att Adal inte har något badkar hemma..



Bevis på att det är lögn: Adal festar aldrig, utan låtsas bara. Detsamma gäller bilden längst upp. Han dricker inte ur flaskan, utan låtsas bara..
(Däremot HAR han på sig den där pälsen)


Jag förklarade för honom att ärlighet varar längst. Men det kanske är svårt för honom att vara ärlig då folk som honom verkar ha det i blodet. Sedan föder desperation ännu mer desperation. Och att desperat söka efter en dam så han äntligen kan få utforska det motsatta könet är inte rätt väg att gå. Man måste vara lite kylig. Det är avtändande att utstråla desperation, det vet vi alla.

Jag är medveten om att detta blogginlägg inte får Adal att verka mindre desperat, men han ville så gärna att jag skulle skriva en 'dejting annons' åt honom så jag kunde bara inte säga nej.

Om ni är intresserade av att lära känna honom, så lämna en kommentar.

Kan passa på att länka till hans blogg också, www.adaltpl.blogg.se.

Over N' Out
Ilhan


OH MY GOD, COMEBACK?

Hej

Fy fan vad impulsiv jag är nu. Jag längtade så mycket efter min egna bloggsida (www.ilhan.nu som är på väg, parkerad domän och allt) så jag tänkte 'varför inte skriva ett inlägg på ilhanwtf?'. Frälsa mina läsare med ett comeback inlägg.

Har varit inaktiv ett väldigt bra tag nu, som ni kanske har märkt. Det har jag varit då jag anser att en bloggare av min kaliber inte skall blogga på en skitsida som denna. Jag har under min tid på ilhanwtf fått bära allt med mitt skriftliga innehåll, då den inte har någon snygg design eller flashig header. På ilhan.nu kommer jag att ha helt andra förutsättningar.

Och jag är redo. Som en gladiator står jag förberedd och väntar på att portarna skall öppnas, till publikens stora glädje.


Over N' Out
Ilhan



RSS 2.0