Öborna i stor sorg..


Skärhamns forna #21

Ilhanwtf© kan idag meddela att division 2-laget Skärhamn IK:s stjärnspelare Christoffer Öhrnberg Boström lämnar klubben med omedelbar verkan. Det är ännu oklart varför, men han har på sin hemsida skrivit följande förklaring:

"Jag kände att jag ville ha roligt istället, komma hem till göteborg och spela här.
Hade inte tid att åka dit upp mer, de e FINITO med den klubben och det ska dom ha klarro för sig!
De fanns degos att tjäna där uppe om man lyckades men jag spelar för att jag älskar bollen, spelar inte för pengarna. Bollen e rund allt kan hända.
Ja e snart 18 år men ja har hela framtiden framför mina egna fötter
."

Man märker att han har gjort stora uppoffringar då han verkar ha ofantligt stora problem med stavningen.


Skärhamn är en ö som är lokaliserad en bit utanför Göteborg. Fotbollslaget betyder obeskrivligt mycket för öborna, som nu är djupt oroliga då laget efter två förluster i division 2 också tappar sin mest värdefulla spelare.


Jag skall försöka få en exklusiv intervju med "Coffinho", som han också kallas av sina fans, men jag kan tyvärr inte lova någonting.


På återseende!


Mvh
Ilhansisco







Return of The King summering

IF Warta 1 - 2 IFK Göteborg

(Serdar Kaymaz '57)      (Alen Veric '41, '81)



Ja, nu var det då dags att summera årets hittills hetaste match som slutade med en 2-1 seger för oss. Jag fick kliva ut på högeryttermittfältet, som är en rätt så ovan position för mig. Vi började med ett fint anfall direkt där Fredrik Karlberg spelade ut till mig som slog den på ett tillslag perfekt i djupled till en löpande Björn, som dessvärre inte fick in den. Hur tufft hade det inte varit att göra mål så tidigt i matchen? Ledningsmålet dröjde istället till den 41:a minuten då Haval slog en fin boll till Alen som stack i djupled och kunde knäa bollen över en utrusande Stefan i mål. Dessförinnan hade Mike lyckats missa målet från två meter med sin rostiga vänsterfot. Warta spelade med lågt försvarsspel och var tillbakapressade större delen av första halvlek. Vi försökte med det dåliga underlaget till trots, att rulla boll och vaskade fram en del farliga chanser och inte minst hörnsparkar. Det stod dock endast 0-1 i halvtid.



Mike missar öppet mål

Den andra halvleken började som den första slutade, det vill säga med ett blåvitt övertag. Men i den 57:e minuten slarvar vi i försvarsspelet och bollen hamnar på något konstigt vis i straffområdet framför fötterna på Serdar som drar till med ett skott som letar sig in i nätmaskorna, svårtagbart för Fredrik i mål. Kvitteringen gav de svartklädda spelarna extra energi och matchen började svänga gå från det ena anfallet till det andra. Serdar fick en kanonmöjlighet att ge sitt Warta ledningen i matchen när han i stort sett kom fri mot mål men Fredrik Widfeldt i målet stod för en fin räddning. Eftersom att de backade hem så mycket som de gjorde, fick vi stora ytor och mycket tid att operera på. Detta utnyttjades och i den 81:a minuten slog Haval ytterligare en fin boll till Alen som kunde runda målvakten och trycka in segermålet som betydde tre poäng för oss, och därmed ännu en förlust för Warta.


Alen spelade med mina gamla sulor som jag gjort så många mål med. Och att han gör två mål i första matchen han spelar i dem tyder på att målskytts-själen lever vidare. Jag antar att det betyder att jag på ett vänster hamnar i målprotokollet ;)



Serdar missar jättechansen att ge Warta ledningen


I slutet av matchen fällde jag Mike så att laget kunde samla sig inför de avslutande minutrarna, vilket var rätt dumt med tanke på att jag hade ett gult kort sedan innan. Grävandes i fickan stegade domaren fram till mig, men skonade mig ifrån en avstängning i kommande match och ett pinsamt slut på matchen för min del genom att inte slänga upp det gula kortet tätt efterföljt av det röda.


Return of The King


Ilhan #9, topp eller flopp?

Tja, hur blev det med Return of The King? Ha ha, jag är medveten om att jag byggde upp höga förväntningar med allt snack och hype inför matchen. Men yttermittfältspositionen är ännu en ovan position för mig, och med tanke på det så tycker jag att jag stod för en godkänd insats. Det viktigaste är ändå att jag är nöjd med min prestation, även om jag knappt är det. Jag fick inte så mycket boll som jag hade velat och jag borde nog ha utmanat deras vänsterback Mikias mer och oftare då jag kände att jag hade ett övertag på honom. Jag fick ändå mitt så viktiga glädjevrål i första halvlek från den underbara publiken när jag drog Luis med en snygg kropps- och överstegsfint där han hamnade i mattan efter sitt glidtacklingsförsök.

Att under matchens gång få höra vuxna i publiken bakom mig stå och förtälja historier i stil med "Ilhan började också spela fotboll i Warta precis som ni och nu är han i IFK. Ni kan också bli som honom bara ni kämpar och tränar hårt." för sina yngre söner och spelare i klubben, fyllde mitt hjärta med en ståtlig känsla av stolthet.

Sammanlagt 110 personer trotsade kylan och pallrade sig ned till Sälöfjordsplan för att se denna juniorlagsdrabbning. Publiken var helt enastående och det är ingen tvekan om att Yafet Mammo var kvällens publikfavorit. Det hurrades i samband med varje bolltouch och sådant tillsätter en extra krydda i matchen. Fantastiskt.

Varje gång jag vände upp rättvänd med bollen och började ta fart hörde jag en del entusiastiska åskådare ropa "zip-zap!", "tunnla!", "gå själv! och så vidare. Jag verkligen kände vilket stöd jag hade bakom mig i form av publiken och jag vill passa på att tacka varenda en av er som tog er tid att komma dit. Tack.




Fler bilder fotograferade av Morgan Borén:



Jesper Brandt sågar Seyit


Devran filmar lamt till sig en frispark :)


Hörna


Luis försöker hindra Fredrik Landén ifrån att slå in bollen i straffområdet





Tobias Bratt och Luis i duell


Rött kort på Luis?


En liten del av publikskaran


Jag, Max och Luis. Jag har tungan i vädret!


Seyit Kiyak och Jesper Brandt i kamp om bollen





Mikias hoppar undan som en stjärtis när Afif glidtacklar


Tobbe karatesparkar


Alen, Luis och Daniel Svensson


Mike vs Max


Seyit vs Tobias


Oskar och Max


Fredrik Karlberg och Mikias i nickduell


Kanske laddar upp fler bilder senare. På återseende!



Over N' Out
Ilhansisco


Inför Return of The King

Här nedan följer en liten rapport inför matchen ikväll. Det har spekulerats mycket kring startelvor och matcher i matchen (dvs. högermittfältaren mot vänsterbacken och så vidare..). Jag känner mig rätt öm och rostig i underkroppen men är ändå jävligt taggad. Har dessvärre en känning någonstans på underkroppen (tänker inte avslöja var då det kan utnyttjas till motståndarnas fördel, ha ha). Skall känna på uppvärmningen hur det känns för att sedan ta ett beslut om huruvida jag kan spela från start eller ej.

Warta:



De kommer troligtvis att ställa upp med en svårspelad 4-2-3-1 formation där den preliminära startelvan ser följande ut:

Stefan
Daniel--Yafet--Bozic--Mikias
Mike--Luis
Serdar--Devran--Seyit
Emir


Warta har hunnit spela två seriematcher där man vunnit en (hemma mot Lindome) och förlorat en (borta mot Kärra).

Att hålla extra koll på enligt mig är nummer #9 Serdar Kaymaz och #7 Devran Celik. De är båda två spelare som kan göra det lilla extra, fast skall skicka våra hungriga backar på dem så det skall nog lösa sig. Annars får jag ta tag i det själv! På planen är man inte kompisar :)


Serdar Kaymaz #9


Devran  Celik #7

Wartas tränare har för övrigt ett förflutet i IFK så det är ingen tvekan om att det är en speciell match på många sätt.

Göteborg:



Vi ställer nog som vanligt upp med ett 4-4-1-1 system. Preliminär startelva:

Fredrik
Afif--Tobias--Nikola--Jesper
Fredrik. K--Max--Haval--Alen
Ilhan
Björn


Vi har endast spelat en match som slutade med en knapp 2-1 förlust borta mot Västra Frölunda.

Jag hoppas att alla i laget är hungriga och redo för krig. För det är den matchbilden jag hoppas på. Det här mötet är biskopsgårdens El Clasico eller Romderby, ha ha. Vädret är fint också, så allt talar för en skakig tillställning.

Det som har varit ett av de hetare diskussionsämnena i skolan är om jag skulle råka göra mål. Skall jag i så fall visa vördnad och respekt gentemot min gamla klubb och inte fira målet? Eller skall jag springa fram till Mikias som hetsat mig som fan om att jag inte kommer komma förbi honom och ge honom en slängkyss? Eller helt enkelt köra handen bakom örat eller fingret framför munnen?

Det återstår att se hur det blir med det.. om det ens blir något mål.

Planen:
Konstgräsplanen är kort vilket jag tror kommer gynna Warta, då vi inte kommer få ytor att slå våra långbollar på. Dessutom är underlaget i mitt tycke jävligt dåligt. Tjock, tung matta med på tok för mycket gummi.

Ingen kan ha undgått att Warta är min moderklubb som jag lämnade för att börja spela i IFK för drygt tre år sedan. Sälöfjord är planen där jag tog mina första kliv som fotbollsspelare, där jag satte mitt första skott i krysset, och där min första bicicleta ägde rum.

Det skall bli jävligt roligt att få återvända och skaka Wartagården ännu en gång!


Over N' Out
Ilhansisco

Misslyck

Tyckte det såg ovanligt ljust ut i mitt rum imorse när jag vaknade. När jag sedan såg min mobiltelefon på golvet med batteriet en halv meter ifrån insåg jag att jag hade försovit mig. Misslyck!

Ibland när vi tränar uppe i Skatås stannar Pontus Kåmark och kollar lite på oss medan han stretchar och snackar med våran tränare som han tydligen är kompis med sedan tidigare. Jag tycker det är ascoolt eftersom jag sitter och kollar på honom i teve på söndagskvällarna. Han är ju med i panelen i programmet Fotbollskanalen Europa. Efter en stund brukar han springa iväg för att fortsätta sin joggingrunda.


Kåmark i teverutan

Igår var han där, denna gången med sin fru. Vi hade en långbollsövning just då, så jag bjöd honom på lite goda långbollar och nedtagningar medan Alen gav alla oss ett gott skratt när han snubblade över bollen och ramlade på rygg. Fredrik Karlberg klarade inte riktigt pressen av att ha en celebrity bakom sig så han hade det lite tufft, ha ha.

Hursomhelst tänkte jag ta ett snack med Pontus om att han sa att Roma fick en feldömd straff i söndags, men var långt ifrån så min tränare fick framföra det åt mig. Han hade tyckt att det var så kul att kolla på oss att hans fru hade fått fråga "Har vi inte stretchat färdigt nu?" för att de skulle löpa vidare. Vi i laget är glada att kunna bjuda publiken på det där lilla extra som får dom att vilja stanna!

13 minuter och 15 sekunder inpå videon säger han det jag ville prata med honom om :p



Nu skall jag äta något gott och se på Entourage. Kram!



Mvh
Ilhan

Scudetton skall hem till Rom!

Idag åkte jag, Efe och Emilio in till Ullevi för att skåda matchen mellan IFK Göteborg och IF Elfsborg. Den slutade med en efterlängtad blåvit seger, med slutsiffrorna 5-1. Därefter åkte jag till Backavallen för att supporta mina polare Labinot (Labbe) och Ufuk (Uffe) som spelade match med sitt Färjenäs IF (division 7, ha ha!). Därifrån åkte vi till pizzeria Hawaii och mättade vår hunger.

Sedan var det dags för Istanbul- och Romderby. Mitt kära Besiktas föll mot äckel-laget Fenerbahce som hade all världens flyt. Jag hatar Fenerbahce och deras billiga, fanatiska supportrar. Men nog om den matchen..



Mitt Roma vann det så viktiga romderbyt och marscherar stolt mot seriesegern och den efterlängtade Scudetton som man senast vann 2001. Matchen var liksom Istanbulderbyt väldigt känslo- och prestigefylld och det viftades vilt med gula såväl som röda kort. Mirko Vucinic frälste Roma med två mål i början av andra halvlek, vilket visade sig räcka till seger. Grazie!


Grande Mirko Vucinic!


Curva Sud (södra kurvan) <3

Oh shit, efter att ha läst igenom blogginlägget fick jag en inblick i hur mycket fotboll det är i mitt liv. Därför väljer jag att låna min gode väns citat;

"Jag är gift med bollen." - Efe Yildirim



Godnatt
Nahli Lenög

Tja

Hej pojkar, flickor och transvestiter!

Igår spelade vi träningsmatch mot Assyriska IF från Jönköping. Det var ett lag bestående av tjocka fembarns pappor och unga backslickers. Kunde räkna till en ljushårig spelare i deras lag, utan att överdriva. Vi förlorade hursomhelst med 1-2, fast det resultatet bör ingen hänga upp sig på.

Det var väl kanske inte den bästa uppladdningen inför Return of The King som äger rum Torsdag 19.30 på Sälöfjordsplan, men jag tror ändå på att Hisingsborna kommer vara med om sin första jordbävning när det väl är dags för avspark. Ja, så laddat känns mötet på förhand.

Här är bilder och beskrivande kommentarer från matchen mot Assyriska;


Jag driver boll..


Jag i krig om bollen. OBSERVERA MITT HÖGRA LÅR (FY FAN VAD NÖJD JAG ÄR)!!! Ser för jävla hett ut alltså. Jag som kille blir fan vattnig av att skåda en sådan lårmuskulatur. Får mig bara att fundera på hur ni damer reagerar bakom era skärmar just nu..


Klackförsök utan boll?


Nikolas ryggtavla


Emil in action


Emil off action


Jesper i ett tredje världskrig om bollen


Lundin behandlar boll


Max leker misslyckad lindansös


Affe försöker sno åt sig bollen mellan två pappor


Max Hulth laddar pilbågen. Legolas?


Niko rullar boll i backlinjen


Haval använder sin högerfot :o

Over N' Out
Ilhansisco

Gott!

Skönt väder ute idag! Jag var dock den enda i Göteborg som trodde på sommaren , märkte jag. Gick en sväng runt nordstan och det tycktes bara vara jag som visade hud (hade shorts på mig). Nu skall jag ut för att grilla och lattja boll, kan det bli skönare och mer ostress? Nej!


Höööööööörs

Mvh
Ilhan "HalloNglAss" Gönel

Man får fuska i kärlek.

Älskar
Älskar inte

Ett blad i taget,
vilket blir kvar?

Älskar du mig?
Tänk att vi ställer denna fråga,
till en blomma som inte har några svar.

älskar,
älskar inte,
älskar,
... sista bladet
Älskar inte?

Med ett spår av vita små blad bakom mig så stannar jag, blott en knopp kvar av det som förut var en blomma. Nu var den naken, och den hade svarat att du inte älskar mig.

Jag luktade på det som fanns kvar,
doften var ännu där.
Betyder inte det att det fortfarande finns en del kvar av blomman?

Jag ryckte bort knoppen och lämnade endast en tom stjälk.

"Älskar"
---------------------------------------------------


Kärleks-man av rang?


Over N' Out
Ilhan "FUCK YEAH I'M MR. ROMANCE" Gönel

When I play people are going DOWN

Tja!

Sitter och spelar lite datorspel och tycker faktiskt att jag fått tillbaka glöden igen. Varje gång jag av någon anledning är trött på brudar så kryper jag tillbaka till min gaming-karriär och bygger upp en fiktionell livslust. Ha ha, hur retarderat det än låter, så är det faktiskt sant. Inte för att brudar någonsin kan få mig att tappa livslusten eller så, men grejen med mig är att jag den ena timmen kan vara så trött på livet att jag önskar att någon knockade mig så hårt att jag hamnade i några månaders koma (eller åtminstone till närmaste fredagskväll), och en timme senare tänka 'FUCK VAD LIVET ÄR SKÖNT ATT LEVA!'. Sådan är jag, och hade jag varit av kvinnligt kön hade man nog konstaterat att jag varit gravid. Fast nu råkar jag ju vara så mycket man som man kan bli (oh ja, jag börjar få hår på bröstet) så den teorin är utesluten.

However, när jag sitter och spelar spel så lyssnar jag ofta på Céline Dions odödliga titanic-dänga My Heart Will Go On. Dock inte av anledningen du nu sitter och tror, utan för att när jag spelar så sänker jag folk. When I play people are going down like Titanic.




Ha en fortsatt trevlig kväll.


Mvh
Ilhan "Titanic-Boy" Gönel

Fuck me

Kom precis hem från Frölunda. Vi hade seriepremiär borta mot Västra Frölunda som slutade med en snöplig 2-1 förlust. De gjorde segermålet med drygt två minuter kvar att spela. "Fuck me! Så jävla typiskt", tänkte jag. Mina polare Serdar, Labbe, Uffe, Ricky och Naser stod på läktaren. Synd bara att de gick precis innan mitt förarbete till Sebastian Stenqvist som satte kvitteringsmålet. Jag och han har gjort en del poäng ihop faktiskt.

However, nu skall jag äta något och sedan sova (tvek). Jag gillar numera att vara uppe på nätterna av någon anledning. Jag finner det hur mysigt och avslappnande som helst. Och hur skönt är det inte att sova ut på morgonen? Det är fan guld!

För övrigt så har jag återfunnit mitt gamla trick att få i mig mjölk. Jag har aldrig varit ett stort fan av mjölk, men nu har farsan köpt hem O'boy igen så nu dricker jag likt en törstig zebra i Afrika.


O'boy


törstiga zebror



Hörs
Ilhan

Hörs

Den senaste helgen var definitivt lugnare än den förra. Bilderna och videon nedan förklarar lite hur det var då. Det var en fin kväll där videon är resultatet av för hög promillehalt och sköna vänner, helt enkelt. Love you guys! Påsklovet tog slut på tok för tidigt, liksom en relation. Men what the fuck kan man göra åt det? Not much I suppose, just smile and live further! Man kan inte sitta och gnälla som en stjärtis, det är ovärt och avtändande.

Tur att vädret börjar bli finare. Man blir automatiskt mycket gladare då, samtidigt som brudarna visar mer och mer av vad de har att erbjuda. Det gör oss män glada, så tack skall ni ha.

Bilder tagna förra helgen (inte nu senast utan helgen dessförinnan):

Ha ha


:)


< 3


Jag bytte om..


.. till badrocksoutfit


Stod leendes vid spegeln och undrade vad fan jag höll på med


En bild säger mer än tusen ord


Zup?


Bästa möjliga avslutning



OCH en medföljande video (utan extra kostnad). VILSNA ÖGON, VILSNA ÖGON!


Over N' Out
Ilhan




Fuck Robert Perlskog

Helvete vad besviken jag blev när jag fick veta att Robert Perlskog skulle kommentera mötet mellan Real Madrid och Barcelona (El Clasico) och inte kung Jesper Hussfelt. Perlskog är så jävla dålig att han får mig att vilja gråta. Han säger riktigt dumma saker och har dålig timing. Det är råviktigt att kommentatorn har känsla för sådant som att till exempel veta när det är dags att höja rösten och visa känslor.

Amatören Perlskog förstörde sin karriär genom att kommentera "Gladiatorerna" som sändes på TV4 när jag var liten. Jag börjar alltid tänka på Plexus, Atlas, Amber och de andra biffarna när jag hör hans rostiga röst. Jesper Hussfelt däremot är så råskön och klockren som det går att bli. Han kan sitta i tystnad och bara mysa i två-tre minuter för att sedan utbrista "AMAURI!" i ren eufori. Han är helt enkelt underbar, och full av passion. Man såg att han var lite smådeppig i studion ikväll, troligtvis för att de gav hans jobb till sopan Robert Perlskog.


Jesper Hussfelt


Så här lät det när Zlatan gjorde mål i förra mötet lagen emellan, kommenterat av ingen mindre än Jesper Hussfelt;


Dags att sova nu.


Godnatt
Ilhan Gönel

Nattligt inlägg

Jag stod och förberedde mig för sängen när jag plötsligt kände att jag behöver skriva av mig. Jag vet inte varför, men det händer ibland att jag har mycket som jag går omkring och bär på, och då vill jag skriva av mig. Det behöver inte nödvändigtvis betyda att jag skriver något av större värde eller tyngre vikt än jag gör i vanliga fall. Men att då bara få skriva några rader får mig att känna mig bättre. Så känner jag just nu.

Sitter och funderar på vad som händer imorgon. Jag borde kanske åka ned till Svenska Mässan för att försöka mig på en sångkarriär. Idoljuryn är på besök i staden för att hitta nya guldkorn till kommande säsong av Idol. Jag har alltid varit en gedigen dusch-artist, och har även försökt mig på konsten att spela gitarr. På grund av tidsbrist har jag dessvärre fått skjuta upp det till ett senare stadie i mitt liv.

Det hade varit soft att få träffa idoljuryn. Laila Wahlgren (tidigare Bagge) ser jävligt bra ut för sin ålder, det håller nog de flesta med mig om. De andra två är också jävligt sköna. Jag kanske kan bli Sveriges Susan Boyle? Ni vet, den där äldre kvinnan som sin ålder och utseende till trots tog hela USA med storm och vann Americas Got Talent. Hon är inte den vackraste man sett på en scen men har en grym röst. Nej, det skulle inte fungera. Jag är faktiskt söt (ifrån vissa vinklar) och fortfarande ung. Jag tror att jag har star qualityn som krävs, synd bara att jag tycker att jag tappat min talangfulla röst från duschtillfälle till duschtillfälle..


Andreas Carlsson, Laila Wahlgren och Anders Bagge.


Godnatt
Ilhan

Släkten

Igår bestämde jag mig för att sova över hos mina enda oficiella släktingar i Sverige som bor i Tuve. Det var för jävla länge sedan senast. Fan vad jag har saknat det! Förr i tiden brukade jag alltid hänga här på helgerna, när jag var för ung för att stå på egna ben och skaka Göteborg. Nu när jag är gammal nog har det blivit att jag är här mindre och mindre. Måste börja komma hit oftare känner jag!

Vaknade rätt sent och hade en klassisk gemensam frukost, som back in the days. En underbar känsla! Familjen består av min kusin Miray (Nazli), min farbror Emin och hans fru Emine. Tycker det är nice att de har nästan likadana namn ;>


Miray och min svägerska (hennes mamma)


Min farbror (till vänster) och hans gäng. Min farsa längst upp i bild med cigg i mun, ha ha!

Nu skall jag iväg och träna för sista gången denna veckan. Fint väder ute, synd bara att man missar alla chickenlegs. Får nöja mig med majoriteten av grabbarna i laget som har totalt hårlösa ben, ha ha.


Over N' Out
Ilhan

Entourage - Ari Gold

Kan inte sluta skratta åt Ari Gold från serien Entourage. Han är så jävla sjukt skön! Riktigt duktig skådespelare. Här har ni två videos som förklarar varför jag tycker som jag tycker. Enjoy!





Så skön!


Hörs
Ilhan

Träning, match och match

Tja

Jobbigt att de lägger träning klockan 18 på en lovdag, det förstör hela dagen. Men jag skall såklart träna och därefter skynda mig till min gamla hemmaplan Sälöfjord, där mitt gamla lag IF Warta har seriepremiär mot Lindome GIF. Warta har tagit steget upp till J19 klass 1 där vi spelar, vilket innebär att Wartas föredetta guldprins kommer att återvända till sin forna guldgruva till klubbens och supportrarnas stora glädje.

Det känns skitkul att ha Warta i serien och att få möta dem igen. Det är min moderklubb och många av mina gamla lagkamrater spelar kvar. Sälöfjordsplan, eller Wartagården som det också kallas är där min billiga, misslyckade karriär började och tog fart!

Spelschemat är slumpat och vi möter Warta redan i den tredje omgången, det vill säga om ungefär tre veckor. Can't wait ;>

Efter Wartas match är det Champions League som gäller. Vet inte riktigt vart jag skall se matchen, men det blir förmodligen krogen. Nu måste jag äta och åka till träningen. Nedan följer lite bilder från när jag spelade i Warta och var superstar :)





Ni ser mig längst ned till höger med kaptensbindeln. Pillar med benskydden medan
alla lyssnar på tränaren.



Jag driver boll..


Jag håller undan en försvarare och tar emot boll, he he.


Hörs
Ilhan

What the fuck?



Ha ha ha! Vad i helvete är det för fel på folk? Tjejen som står och säger att hon är rädd för att invandrare skall sticka henne har ju en utländsk kompis bredvid sig! Och kinesjäveln i slutet, när kollade han sig i spegeln senast?

Stackars människor!


Mvh
Ilhan

Brev

För en stund sedan när jag satt och åt lite godis hörde jag att det ramlade in något genom brevluckan. "Brevbärare har väl inte kvällskift?", tänkte jag medan jag stegade bort mot ytterdörren. När jag kom fram låg där ett handskrivet brev på golvet.

Handstilen var nästintill obegriplig för mig som är van vid typsnittet Times New Roman, eftersom jag är en flitig datoranvändare. Men efter att ha suttit och läst brevet några gånger har jag kommit fram till att det står:

Hej!
Våran schäfer valp råkade ut för en liten "olycka" på eran dörrmatta när vi skulle rasta honom inatt. Vi tar och tvättar rent mattan tills imorgon och hoppas att han inte ska göra om det.
Med vänlig hälsning
Jesper V*, eran granne.


Helt regelrätt nog ställer jag mig nu frågan; Var det bara en tillfällighet att grannens hund valde att skita på våran dörrmatta eller skall jag se det som ett tecken?

Nåväl, det är trevligt att man har så goda grannar i alla fall. Jag hade med största sannolikhet tagit en springnota fast utan notan om det hade hänt mig. Springnota betyder att man till exempel ätit eller åkt taxi och bara löper därifrån när det är dags att betala. Catch me if you can, liksom?


Brevet (och lite reklam för Powerade och Carlsberg)


Over N' Out
Ilhan

Älskar regn spolar bort skiten

Just när jag börjat glädja mig åt att det blivit varmare väder och att kvinnorna börjat bli mindre påklädda så börjar det regna. Tråkigt, kan man tycka om man är en casual solälskare. Men det tycker inte jag. Faktum är att jag älskar regn. All möjlig skit (både materiell och emotionell) som finns i vår västsvenska lilla stad spolas bort, och det är ju alltid bra.

Älskar också att spela fotboll i regn. Här nedan kan ni läsa varför:
* Jag får konditionsboost. Det finns mer syre i luften vilket leder till att jag orkar springa mer. Kan jämföras med att ta ett bluepill (viagra) innan man entrar sängkammaren.
* Bollen glider så underbart och det blir snabbare rull.
* Håret blöts ned och man känner sig som en sexig, romersk krigare.
* Jag får mindre ont och mildare brännsår efter att ha glidtacklat sönder en stackars ytterback.
* Studsen ställer vissa billiga backar och jag får frilägen.



Älskar regn spolar bort skiten


Hörs
Ilhan


Statistik om kroppen

Statistik om kroppen

- det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.
- Människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt
- Längden av mannens penis är 3 gånger så stor som ens egen tumme.
- Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens.
- Kvinnan blinkar två gånger oftare än mannen.
- Vi använder 300 av våra muskler bara för att hålla balansen när vi står.

Kvinnor har redan läst färdigt detta. Männen tittar fortfarande på sin tumme...




Hörs
Ilhan


:)



And suddenly his life had a meaning

again

RSS 2.0